O nama

/O nama
O nama 2019-06-06T12:57:04+00:00
Nektar Natura Headquarters

Jedinstvena korist naših rješenja

Svi u  Nektar Natura grupaciji njegujemo naše zajedničke glavne vrijednosti: pouzdanost,svježinu,  inovativnost, tehnologiju i održivost. Stalni razvoj pravih ideja, stvoren u skladu sa potrebama naših klijenata, pružaju nam najbolja i najinovativnija  rješenja za stvaranje pravih okusa. Da bismo zadovoljili posebne potrebe vašeg hotela, restorana, bara ili nekog drugog okruženja, kombinujemo istraživanje i razvoj naših napitaka i sistema za točenje pod jednim krovom. To nam stvara uslove da vam pružimo sve neophodno za usluživanje pića punog i svježeg ukusa za vaše goste.

All-in-one rješenja Nektar Nature mogu se naći u mnogim hotelima, restoranima, barovima, klubovima, kafeima, kao i u poslovnim i javnim okruženjima. Nudimo vam 24/7 pouzdanost, koja omogućava da poslužite voćne napitke, gazirane, negazirane, hladne, tople, zamrznute, kao i ostale specijalne napitke. Dozvolite nam da vam predstavimo naše rješenje, počevši od konsultacija. Nakon razmatranja vaših potreba, razvićemo i postaviti specijalna rješenja po vašoj mjeri, kako bismo zajedno zadovoljili potrebe vaših gostiju.

U okruženju gde svako želi da ponudi najbolje ugostiteljske usluge, HoReCa profesionalcima je potreban pouzdan partner za all-in-one sisteme za napitke sa pravom uslugom kako na terenu, tako i na polju marketinga. Shodno tome, zapošljavamo lokalnu radnu snagu na terenu kao i timove za podršku u prodaji, koji omogućavaju pouzdanu 24/7/365 podršku. Pored toga, naš razvojni tim radi na razvoju novih praktičnih rješenja kako za napitke, tako i za dispenzere, kako bi vam omogućili optimizaciju vašeg radnog procesa, povećali prodaju, smanjili troškove i osnažili vaše poslovanje.

Pristup u pet koraka za stalan kvalitet svježe točenih napitaka

5-step approach

Nektar Natura kao kompanija i brend

Vizija
Vizija Nektar Natura grupacije je da postane globalna inovativna kompanija usmjerena na korisnike, u kojoj visoko motivisani zaposleni pružaju najpouzdanija i najodrživija rješenja u HoReCa sektoru.

Misija
Mi u kompaniji Nektar Natura smo ponosni na činjenicu da možemo da pružimo podršku ugostiteljskoj industriji širom svijeta, sa prilagođenim napicima vrhunskog kvaliteta, savremenim dispenzerima i stalnom podrškom na terenu. Posvećeni smo konstantnom napretku i liderstvu u našoj grani, imajući u vidu kvalitet, fleksibilnost, inovativnost i pouzdanost, odlučni da svakom korisniku pružimo i više od očekivanja- svaki put.

Kontaktirajte Nas za Prezentacijo

Kontakt

NEKTAR NATURA d.o.o.
Save Kovačevića 4,
85340 Herceg Novi
Crna Gora

Tel.: 00382 (0)69 609 320
E-mail adresa: zoran.djurica@nektarnatura.com

Get Social